Oct 12, 2008

Banepa i Bilder

Denne uken har vi hatt fri fra jobb grunnet Dashain, de første dagene brukte vi derfor til å gjøre oss kjent her i Banepa og i nabobyen Dhulikel. Legger ut noen bilder så dere får se hvordan vi har det rundt oss!

Sentrum av Banepa, Banepa er en by langs hovedveien mot Tibet. Vi bor på høyre side ca 100 m fra veien. Hver morgen våkner vi til de fantastiske tutelydene til alle bussene som kjører forbi, noe som høres ut som reine tivoliet!

På grunn av Dashain er utrolig mange mennesker på reisefot for å besøke familiene sine. Det er fantastisk hvor mange mennesker man kan få plass til i og på en buss!

Veien fra Banepa til Dhulikel, neste by som er ca 3km vekke. I Dhulikel ligger Kathmandu University, og er kjent for sin utsikt mot Himalayas. På bildet ser vi mot Banepa.

Utsikten fra Dhulikel, bak skyene ligger Himalayas!!

Motorsykkel og moped er fremkomstmiddel nr 1 her i Nepal, ofte kommer hele familien kjørende forbi med mor og far og to barn. Som regel er dat bare familieoverhodet som har på seg hjelm - forstå det den som vil!

Vår nye venninne på kontoret - Simran. Dattera til en som jobber der.

Benedicte lærte henne å ta bilder og hun løp rundt og tok bilder av alt og alle!

Litt leking må til... =)

Et tempel her i Banepa, naboungene tok oss med hit - en liten gåtur mot fjellene fra hovedveien

Luna og suna i midten bor i etasjene over oss, mens de to andre er kusinene som er på besøk fra Kathmandu nå i Dashain uka.

Ei ofreklar geit utenfor tempelet

Ei stor disse som var satt opp i forbindelse med Dashain

Den måtte selvfølgelig prøves til hysterisk latter fra alle tilskuerne!

Gatene lenger vekk fra hovedveien er mye kosligere!

Pitstopp med fem brus til ca 8kr..

Tempelet fra det fjerne...

Det ligger flere bilder i nettalbumet (følg linken "mine bilder" litt lenger nede til høyre) for de som ønsker å se mer fra livet vårt! =)

No comments: