Dec 16, 2008

Ukens Topp Ti! =)

  1. Feststemningen i bilen med de fra kontoret til og fra bryllupet – spesielt fra!
  2. Benedicte som skal forklare til Briten Dan at vi bruker piggdekk i Norge om vinteren og sier: ”In Norway we have pigs on our tyres”
  3. Å bli sittende å drikke te sammen med selgeren inne i butikken hans (Dette har blitt helt vanlig for oss men Heidi som er på besøk fra Bangladesh minte oss på at dette faktisk er ganske spesielt)
  4. Heidi sin kommentar når vi går gjennom Thamel ”Åja, nå skjønner jeg hvorfor alle backpakerne ser så rare ut – de har vært her og handla klær!” (I Thamel finner man alle mulige slags fargerike klær som man i bunn og grunn aldri hadde sett for seg noen ville kjøpe og gå med!)
  5. Når Ashok (Taxisjåføren vår) ringer og jeg får snakke med den 3 år gamle dattera ”Fordi hun insisterte på å ringe til deg!”
  6. Før bryllupsmiddagen er det vanlig å hilse på brudeparet som sitter på utstilling. Da vi kommer dit sitter det to brudepar og Benedicte uten å tenke seg bryter ut ganske høyt ”Is there two??” og alle bryter ut i høylydt latter fordi de trodde hun mente to bruder
  7. Å bli invitert hjem til vilt fremmede, og faktisk takke ja til invitasjonen
  8. Å bli sittende å spise måltidet helt alene når man blir invitert hjem til noen på lunsj eller middag mens alle andre oppholder seg i rommet ved siden av og først spiser to timer etter at vi har gått igjen
  9. Onkelen til Suman som fortalte at han var ”Very rich – I have two daughters”
  10. Å være på skojakt og ikke finne sko fordi man har for stor fot (Str 38)

Full stemning i bilen med dansing og synging

No comments: