Mar 30, 2009

Ukens Ti...

  1. Under den formelle åpningsseremonien til den Regionale Ungdomssamlingen var det mange viktigheter samlet på scenen. Som vanlig var det en telefon som ringte midt i en tale og vedkommende tar telefonen og beveger seg mot kanten av scenen. I stedet for å ta telefonen med seg ut slik man gjerne hadde ventet, stilte han seg rett og slett bak gardinen for å snakke. Vedkommende var tydeligvis under den forestillingen at så lenge ingen kunne se han, kunne de heller ikke høre han.
  2. Vi har fortsatt språkundervisning et par morgener i uken. Til tider kan Benedicte og jeg oppføre oss som to fnisete fjortisser når vi lærer oss nye ord som ligner på et norsk ord eller som rett og slett er morsomme å si. All ære til Prakesh som holder ut med oss! Ukens ord var ”Ukkus-mukkus” (innestengt eller klaustrofobisk) og ”balla-balla” (endelig)
  3. Shyam som prøver å planlegge et skolebesøk og lurer på når mitt ”Personal program” er. Jeg skjønner ikke helt hva det er han mener med mitt personlige program, og etter mye om og men viser det seg at han mener når foreldrene mine kommer på besøk.
  4. Benedicte som har vært plaget med en infeksjon i magen får beskjed om at det ikke finnes infeksjoner i Nepal og at hun slett ikke har blitt dårlig av maten, men av å ha spist for mye mat, og fordi hun driver å sitter på kalde steder.
  5. Å observere det første møtet til den nye Sub-komiteen til ungdommen i distriktet og høre alle ideene de har og engasjementet deres. Rett og slett god grunn til å få frysninger på ryggen.
  6. At det veldig snart er ferie – etter å ha jobbet intensivt de siste ukene skal det bli utrolig godt med to uker fri med full avkobling sammen med mamma, pappa, Emma og Charlotte! =)
  7. Gutten som driver og ringer for å erklære sin kjærlighet for meg etter å ha truffet meg i underkant av en time – tydeligvis skal det ikke mer til for at vi skal kunne gifte oss og leve lykkelig i alle våre dager!
  8. Bestefar som konstant er sulten og driver å sniker i posene våre om det står noe med mat i på kontoret vårt, og gir små ikke-fullt-så-diskret hint om at han veldig gjerne vil smake.
  9. At det bare er to uker til et nytt nepalsk år, men enda er ikke kalenderen for det neste året kommet. Regjeringen har enda ikke bestemt seg om de skal kutte en hel måned neste år eller ikke.
  10. Da Sibharam viste frem sin oppynta kone på kontoret og fortalte oss hvor pen hun var. Han er en skikkelig skøyer, og da han fortalte at han var på vei til Saudi-Arabia for å jobbe i to år, lo vi og trodde ikke på ham. Vi var bra lang i masken da vi kom på jobb dagen etter og sammen med resten av gjengen fikk vite ta han hadde dradd…

Sammen med Shyam, kontaktpersonen vår

1 comment:

Anonymous said...

Hihiii, "balla-balla"..

Jeg digger "ukens topp 10", Marina ;)